Krapulainen BB-Suvi päällysti kylpyhuoneen oksennuksella

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Suvi on saanut aikaan runsaasti keskustelua ainakin talon ulkopuolella. 34-vuotias perheenäiti on puhunut avoimesti ulkomaailmassa tekemistään rajuista toilailuista.

Big Brother -talon asukkaat saivat eilen tietää yksityiskohtia Kukkia ja Mehiläisiä -viikkotehtävänsä yksityiskohdista. BB-Suvi nimettiin samalla viikkotehtävän mehiläiskuningattareksi. Tehtävän merkeissä muiden asukkaiden täytyy noudattaa Suvin käskyjä ja pitää hänet tyytyväisenä.

Mehiläiskuningattarella on muun muuassa talossa valtava makuuhuone käytössään. Eilen – jälleen kerran – tiuhaan tahtiin drinkkejä litkinyt Suvi päätyikin pian makuuhuoneeseen juovuspäissään. Aamulla krapulainen Mehiläiskuningatar kertoi asukkaille oksentaneensa kylpyhuoneen lattialle.

– Yhtäkkiä tuli oksennus suuhun ja en saanut makuuhuoneen ovea auki. Sit kun pääsin vessaan, en pystynyt enää pidättämään. Yritin oksentaa lennosta vessan ovelta pönttöön, Suvi kertoi öisestä episodistaan.

Mehiläiskuningattaren vartijoiksi nimetyt Stefan ja Oscar naureskelivat huonovointiselle Suville ja kyselivät oliko yöllinen tapaus hieno kokemus.

– Ei se kyllä hieno kokemus ollut. Ne mun eilen syödyt nuudelit oli ohuina siinä vessan lattialla, Suvi jatkoi yksityiskohtaista kerrontaansa.

Suvi on paljastanut talossa runsaasti asioita yksityiselämästään ja seksielämänsä yksityiskohdista. Hän kertoi ensimmäisinä päivinä talossa ryhtyneensä seurustelemaan ex-miehensä kanssa ollessaan vasta 14-vuotias. Hän kertoi tehneensä abortin 15-vuotiaana ja kärsineensä tuulimunaraskaudesta.