Mila Kunis ei pitänyt uuden elokuvansa käsikirjoituksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Nyt tummakutrinen kaunotar kertoi mielipiteensä uuden Friends With Benefits -elokuvansa käsikirjoituksesta. Kunis nimittäin paljasti pitäneensä käsikirjoitusta aluksi vanhanaikaisena. Hän kuitenkin kiinnostui sen sisällöstä ja päätti sopia tapaamisen elokuvan ohjaajan kanssa.

– Aluksi pidin käsikirjoitusta todella vanhanaikaisena. Tiesin kuitenkin, että elokuvasta voisi tulla hauska. Menimme yhdessä tapaamiselle ja muunsimme käsikirjoituksen nykyaikaisemmaksi, Kunis kertoi Female First -sivuston mukaan.

Will Gluckin ohjaama Friends With Benefits -elokuva kertoo kaveruksista, jotka aloittavat seksisuhteen. Näyttelijäkaunotar tähdittää elokuvan päärooleja yhdessä Justin Timberlaken kanssa. Tähtinäyttelijöiden uutisoitiin taannoin viihtyneen toistensa seurassa myös kuvausten ulkopuolella.

28-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa.