Kim Kardashian raivostui: ”Veljeni on täydellinen luuseri!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Avoinaisista kaula-aukoistaan ja kireistä minimekoistaan tunnetun kaunottaren uutisoitiin tienanneen 18 miljoonaa dollaria julkkisvieraiden värittämistä ökyhäistään.

Nyt vastanainut kaunotar on haukkunut veljeään luuseriksi Keeping Up With The Kardashians -realitysarjassaan. Menestynyt seurapiirijulkkis sivalsi 24-vuotiasta veljeään Rob Kardashiania, koska tällä ei ole vieläkään työpaikkaa. Kim kertoi myös veljensä tienaavan huomattavasti vähemmän kuin hänen 15-vuotias mallisiskonsa Kendall Jenner.

– Olet luuseri Rob! Kendallkin tienaa enemmän kuin sinä, Kim sivalsi realitysarjassaan.

Kimin veli Rob kiinnitettiin äskettäin kilpailijaksi Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Siskonsa kommentin rauhallisesti vastaanottanut Rob avautuikin pian äidilleen tulevaisuudestaan.

– Minun täytyy miettiä, mitä aion tehdä elämälläni. Haluaisin opiskella lakia niin kuin isä, mutta se on jo liian myöhäistä, Rob avautui äidilleen Kris Jennerille realitysarjassa.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.