Amy Winehouse ei ollutkaan ökyrikas kuollessaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa. Päihde- ja alkoholiongelmaisen tähden uskottiin menehtyneen muun muuassa yliannostukseen. Laboratoriotuloksissa kuitenkin selvisi ettei supertähden ruumiista löydetty laittomia huumausaineita.

Vuonna 2008 Amy Winehousen 10 miljoonan punnan omaisuus huomioitiin Sunday Times -lehden rikkaiden listalla. Nyt omgwire-sivuston mukaan on kuitenkin selvinnyt edesmenneen laulajatähden rahatilanteen olleen huomattavasti heikompi kuin kolme vuotta sitten.

Winehousen omistaman yrityksen Cherry Westfieldin arvo laski viime vuodesta huomattavasti samoin kuin myös laulajatähden CW Touring -yrityksen. Winehousen omaisuuden uutisoitiin olevan yhteensä noin kaksi miljoonaa puntaa kuollessaan 27-vuotiaana.

Winehousen ruumiinavauksen tutkimustulosten perusteella tähdellä oli kuolinhetkellään alkoholia veressään. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa oliko alkoholilla osuutta kuolemaan. Poliisi jatkaa yhä kuolinsyyn tutkimuksia. Tulokset on määrä saada viimeistään lokakuussa.