BB-Suvi: ”Lapseni oksensi vuoden ajan 30 kertaa päivässä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherissa on tänä vuonna ennätysmäärä perheenäitejä. Heistä 34-vuotias BB-Suvi on neljän lapsen äiti. Hän on jakanut auliisti yksityiselämänsä tietoja muille asukkaille ja siten samalla myös Big Brotherin katsojille.

Tänään Suvi paljasti yksityiskohtia synnytyksistään ja kertoi erään lapsistaan kärsineen lapsena erikoisesta ongelmasta.

– Mun lapsi oksensi vuoden verran 30 kertaa päivässä. Sillä oli löysä mahaportin läppä. Ihan minne tahansa me mentiin, niin siltä lensi kaaressa oksennus. Mihin tahansa mentiin niin se oksensi, ja muut katsoi että toi on huono äiti, BB-Suvi kertoi.

– Sit näin sairaalassa lapsen, jolla oli näin iso pää ja mietin että en mä voi valittaa jostain oksennuksesta. Sit mä tajusin, että en mä voi välitää siitä mitä muualla tapahtuu, vaan mun pitää keskittyä vaan siihen mitä mä itse elän ja mä saan valittaa siitä. Jos olisin synnyttänyt seuraavaksi lapsen, joka olisi ollut täysin vammainen, niin sitten mä olisin varmaan miettinyt, että valitinpa mä vähästä, Suvi jatkoi.

– Kuinka sattuu synnyttäminen? BB-Sebastian siirsi puheenaiheen kertaheitolla toisaalle.