BB-Tanjan huumepaljastus tyrmistytti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Tanja on parhaillaan ongelmissa, koska hän aiheutti päivällä vakavan vaaratilanteen ja on siksi vaarassa saada lähtöpassit BB-talosta. Neitokainen on päivän mittaan itsekin todennut joutuvansa ehkä pakkaamaan tavaransa.

Alkuillasta Tanja ja BB-Sebastian keskustelivat muiden muassa huumeista ja kehitysavusta. Keskustelussa 23-vuotias espoolainen ravintolatyöntekijä paljasti käyttäneensä huumeita.

– En ole koskaan kokeillut muuta paitsi kannabista, BB-Tanja kertoi Sebastianille, joka tyrmistyi paljastuksesta ja myös ilmaisi selvästi hämmennyksensä.

– Ei se ole kova huume… Kaverit oikeesti luulee, että ”Eiks se Tanjakin vetänyt Subutexiä viime vuonna?” Mä ei ole kuitenkaan jaksanut oikaista niitä juttuja. Mua ei oikeastaan vaivaa, vaikka ihmiset juoruavat musta. Ei se mua kiinnosta, koska se on nin hölmö vitsi. Kun tuun tältä pois, niin mulla on varmaaan joku AA-klinikka vastassa, Tanja jatkoi.