Raivostumisesta vaaratilanne BB-talossa – Annika oli saada veitsestä

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talossa on tällä viikolla vietetty viikkotehtävän merkeissä mehiläisaiheista viikkoa, kun asukkaat ovat olleet pukeutuneet mehiläisiksi. Viikkotehtävän onnistuminen on vielä epäselvää, mutta asukkaat odottavat tehtävän päättyvän tänään.

Hetki sitten talossa nähtiin draamaa, kun keittiössä kokkaillut BB-Tanja menetti hermonsa. Perunoita pilkkonut BB-Tanja kimpaantui, kun muut asukkaat moittivat hänen pilkkovan perunoita liian pieniksi paloiksi. BB-Tanja suivaantui arvostelusta niin pahoin, että heitti kädessään olleen veitsen leikkuulautoineen ilmaan. Tilanteesta vaarallisen teki se, että veitsi lensi lähellä ollutta BB-Annikaa kohti. Veitsi hipaisi pöydän äärellä istuneen Annikan jalkaa.

– Se leikkuulauta ja puukko lens. Se puukko lens melkein mun päälle. Mut mua ei sattunu, mä vaan pelästyin, BB-Annika kommentoi muille tilannetta.

Isoveli kutsui heti tapahtuneen jälkeen BB-Tanjan päiväkirjahuoneeseen, jossa nainen viihtyikin huomattavan pitkään. Päiväkirjahuoneesta tultuaan BB-Tanja vaikutti tilanteeseen silminnähden suivaantuneelta. Veitsen heittäminen oli kaikkien asukkaiden mielestä vahinko, mutta moinen käytös saattaa silti johtaa jopa talosta häätöön. Väkivaltainen käytös on talossa ehdottomasti kielletty.