Johnny Depp diivaili – vaati yksityishuoneen palkintogaalassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on niittänyt menestystä monissa hittielokuvissa. Hän ei kuitenkaan viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella. Komistus äänestettiin vuonna 2009 America’s Parade -lehdessä seksikkäimmäksi tähdeksi.

Nyt 47-vuotiaan suosikkinäyttelijän kerrotaan diivailleen GQ Men of the Year -palkintogaalassa. Depp nimittäin vaati yksityishuoneen saadakseen katsoa seremonian rauhassa. Hänen kerrottiin pyytäneen yksityishuoneeseen muun muuassa nahkaisen nojatuolin ja kallista punaviiniä.

– Johnny pitää yksityisyydestä ja halusi katsoa seremonian rauhassa. Hänellä oli kaikki mukavuudet ympärillään ja istui nojatuolissaan katsoen gaalaa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Lähde kertoi palkintogaalan järjestäjien ottaneen tähden pyynnöt hyvin vastaan. Lähteen mukaan Depp olisi saanut kaiken pyytämänsä. Tähtinäyttelijä poistui kuitenkin yksityishuoneestaan esiintymislavalle kerran gaalan aikana. Hän esitteli lavalla Rolling Stones -kitaristi Keith Richardsin audiokirjan Lifen.

Johnny Depp tähditti taannoin The Tourist -elokuvaa yhdessä näyttelijäkaunotar Angelina Jolien kanssa. Hän kertoi olleensa surullinen siitä, että paparazzit jahtasivat kyseisen elokuvan kuvauksissa ollutta Jolieta säälimättä. Tämän vuoksi Depp pysytteli itse kaukana naisesta, jottei tämä joutuisi ilkeiden juorujen kohteeksi.