Amy Winehouse ikuistetaan topless-patsaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa, ja kuolinsyyn tutkinta jatkuu yhä edelleen. Laboratoriotuloksissa selvisi ettei supertähden ruumiista löydetty laittomia huumausaineita.

Nyt edesmenneen laulajatähden muistoksi on tekeillä Daniel Edwardsin suunnittelema pronssipatsas, josta on saatu ensimmäisiä valokuvia julkisuuteen. Kuvat ovat kuitenkin vielä tässä vaiheessa vain kuvankäsittelyllä tehtyjä malleja.

Tällä viikolla selvisi, että kolmen vuoden takainen kymmenen miljoonan omaisuus olikin huvennut kahdeksi miljoonaksi punnaksi. Winehousen omistaman yrityksen Cherry Westfieldin arvo laski huomattavasti samoin kuin myös laulajatähden CW Touring -yrityksen.

Winehousen ruumiinavauksen tutkimustulosten perusteella tähdellä oli kuolinhetkellään alkoholia veressään. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa oliko alkoholilla osuutta kuolemaan. Poliisi jatkaa yhä kuolinsyyn tutkimuksia. Tulokset on määrä saada viimeistään lokakuussa.