BB-Benillä ja sinkkunaisilla alkoi salabileet – baarimirkku ei osaa avata kuohuviinipulloa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat jaettiin tänään kahteen joukkoon, kun BB-Ben lähetettiin lisähuoneeseen, jonne hänelle saapui pitämään seuraa neljä uutta sinkkunaista. Talon varsinaiselle puolelle jääneille asukkaille ryhdyttiin soittamaan musiikkia, jotta lisähuoneen puuhat eivät kuuluisi sinne.

Samaan aikaan lisähuoneessa Ben tutustuu parhaillaan tulokkaisiin, jotka ovat Kaisa, Veera, Liana ja Netta. Ensitutustuminen suoritettiin kuivin suin, mutta sen jälkeen Ben kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sieltä tullessaan hän ilmoitti ilouutisen, sillä hän ja tulokasnelikko saivat ryhtyä nauttimaan alkoholijuomia.

– Jes nyt otetaan ja kunnolla, Ben totesi ja avasi kuohuviinipullon.

– Mä oon baarimikko, enkä mä osaa avata skumppapulloa, 21-vuotias tamperelainen BB-Veera myönsi.

Keskustelu on vielä tässä vaiheessa varsin väkinäistä, kun neitokaiset ovat lähinnä kertomaan mitä tekevät siviilissä. Osa sinkkunaisista on Beniä vanhempia, mutta mies totesi ettei iällä ole merkitystä.