Hätätilanne BB-talossa: ”Tää paikka pitää evakuoida!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan päällä erikoistilanne, kun likavettä täynnä oleva vessanpönttö tulvii ja äänekäs hälytys soi koko talossa. BB-Suvi kävi kakkoshädällä, jonka jälkeen pönttö meni tukkoon. Parhaillaan pöntöstä valuu ulosteista likavettä vessan lattialle.

– Tää paikka pitää evakuoida. Siellä on sellaisia pieniä kakkoja jotka ui lattialla. Onko tää nyt se tilanne miksi täällä on evakuointiovet? Sebastian totesi.

– Tää on v**un noloa. Tää menee niin YouTubeen. Tää on joku juttu nyt, kun mä oon tehnyt ujokakkoja ihan oikeasti ja nyt käy näin, Suvi selitteli.

– Menkää jonnekin korkealle oikeasti! Tamer huusi.

Vesi alkoi lähestyä jo olohuoneen ovea, jolloin ovi suljettiin. Pian Sebastian passitettiin kuitenkin tarkistamaan tilanne, joka näytti koko ajan uhkaavammalta.

– Hei, se neste on kohta tossa oven reunalla! Tän verran niin se on ovella jo, Sebastian uskalsi käydä tutkimassa.

– Isoveli! Me hukutaan mun paskoihin. Ei tää ollut mun vika. Se pönttö valuttaa nyt siihen lattialle ne kaikki vedet, Suvi jatkoi.

– Siellä oli Suvin viimeinen ehtoollinen. This is what i call a shitty situation. Mä kävin aamulla vessassa ja huomasin, että se pinta oli normaalia korkeammalla, BB-Mikael naureskeli.

– Jännästi tukkii pöntön. On se jännä miten kakka käyttäytyy kun pönttö menee tukkoon. Ihan kuin kultakalat ui siellä, BB-Oscar vitsaili tilanteelle Pasila-ohjelman tyyliin.