BB-Ben liehitteli uusia naisia – ei sanaakaan Amandasta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa pakka meni eilen sekaisin, kun taloon saapui neljä uutta sinkkunaista. Beniä lukuunottamatta vanhat asukkaat passitettiin asumaan ulkona talon tehtäväalueella. Samaan aikaan Ben viihdyttin tulokkaita poreallasbileissä.

Uudet sinkkunaiset kyselivät paljon talon kuulumisista, mutta Ben vältteli tehokkaasti puhumasta Amandasta, jonka kanssa hän oli ollut pari päivää kuin paita ja peppu. Hän ei maininnut ihastustaan edes silloin, kun tulokkaat tiedustelivat ketä asukasta mies eniten kaipasi.

– Eniten kaipaan Miksua. Se on hyvä jätkä ja me ollaan molemmat Korsosta, Ben kertoi.

Ben vietti aikaa porealtaassa erityisesti Veeran ja Katjan kanssa. Keskustelut siirtyivät vääjäämättä lopulta myös ihmissuhteisiin, jolloin Ben tiedusteli neitokaisilta suoraan heidän suhtautumistaan seksiin.

– Tykkään harrastaa seksiä, Veera vastasi.

– Tiedän kyllä tyyppejä, jotka eivät tykkää seksistä, Kaisa kertoi.

– Mut hei, tänään pidetään hauskaa. Eikö kaikki sängyt voisi olla yhdessä? ”Kuuleeko Big Brother? Kaikki sängyt yhteen!”, Ben naureskeli.