BB-Suvi tyrmistytti: ”Menetin neitsyyteni 12 – 13-vuotiaana”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Suvi koko tuotantokauden ajan jakanut elämänsä käänteet avoimesti muiden asukkaiden kanssa. 34-vuotiaan tarinat ovat joskus myös ärsyttäneet asukkaita, mutta joukossa on ollut myös todellisia yllätyksiä.

BB-Suvi on paljastanut talossa runsaasti asioita yksityiselämästään ja seksielämänsä yksityiskohdista. Hän kertoi jo ensimmäisinä päivinä talossa ryhtyneensä seurustelemaan ex-miehensä kanssa ollessaan vasta 14-vuotias.

Tänään Suvi kertoi asukkaille tehtäväalueella menettäneensä neitsyytensä 12-vuotiaana. BB-Mikaelin ja BB-Annikan ihmetellessä Suvi kertoi jättäneensä silloisen poikaystävänsä, koska tämä ”vonkasi” koko ajan seksiä.

– Mä menetin neitsyyteni joskus 12 – 13-vuotiaana, Suvi paljasti muiden ihmetellessä.

– Mä jätin sen, koska se pummas multa koko ajan seksiä. Se oli koko ajan sillee ”Hei Suvii, voitasko me harrastaa seksii, seksii, seksii..”, Suvi jatkoi avointa tarinaansa.

Aiemmin neljän lapsen bilettävä äiti on kertonut tehneensä 15-vuotiaana abortin ja kärsineensä tuulimunaraskauden. Suvi ja hänen ex-miehensä olivat yhdessä peräti 20 vuotta ennen eroa. Suvi kertoi kokeneensa 31-vuotiaana ikäkriisin, koska ei ollut ennen sitä juonut kunnolla alkoholia tai käynyt baareissa.