Big Brother -talon kilpailu kovenee – naiset pokaavat epätoivoisesti

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -asukkaat jaettiin sunnuntaina kahteen joukkoon, kun BB-Ben lähetettiin lisähuoneeseen, jonne hänelle saapui pitämään seuraa neljä uutta sinkkunaista. Talon muut asukkaat taas joutuivat pihamaalle ja asuvat siellä viikkotehtävän merkeissä.

Talon uusien asukkaiden Veeran, Kaisan, Lianan ja Netan tehtävänä on tehdä vaikutus Beniin, sillä vain yksi uusista neitokaisista jää pysyvästi Big Brother -taloon. Komistus nimittäin joutuu valitsemaan nelikosta yhden talon pysyväksi asukkaaksi. Ben ei kuitenkaan ole tietoinen naisasukkaiden tehtävästä, vaan nauttii saamastaan huomiosta.

Naisnelikon kilpailu talon varsinaiseksi asukkaaksi onkin koventunut, sillä toinen toisensa perään yrittää saavuttaa Benin huomion. Muun muuassa BB-Netta kokeili eilen konkreettisempaa lähestymistapaa ja antoi komistukselle kunnon käsittelyn makuuhuoneessa peiton alla.

Tänään BB-Veera varasti komistuksen huomion aamupalapöydässä. Pian sen jälkeen BB-Liana kuitenkin päätti näyttää Benille kädentaitojaan ja antoi tatuoidulle vantaalaispojalle rentouttavan hieronnan sängyllä. Neitokaiset ovat koko päivän ajan kilpailleet epätoivoisesti Benin huomiosta.