Kim Kardashian hehkui iltapuvussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren uutisoitiin tienanneen ökyhäistään 18 miljoonaa dollaria.

Nyt tulipunaisissa huulissa ja tiukassa nutturassa keimaillut kaunotar ihastutti Vera Wang -muotinäytöksessä New Yorkissa. Petrolinsiniseen ihoamyötäilevaan Vera Wangin luomukseen sonnustautunut kaunotar hehkui seksikkyyttä ja kertoi tuntevansa olonsa kleopatraksi.

– Vera Wangin luomus, Lorenin jalokivet ja punaiset huulet! Tunnen oloni kleopatraksi, Kim kirjoitti Twitter-blogissaan.

Äskettäin uutisoitiin Kardashian perheen nuorimpien sisaruksien Kylien ja Kendall Jennerin kulkevan isosiskonsa vanavedessä muotimaailmaan. 14-vuotias Kylie Jenner teki äskettäin catwalk-debyyttinsä poptähti Avril Lavignen suunnittelemaan asuun pukeutuneena.

Uhkea realitykaunotar Kim Kardashian paljasti taannoin sairastavansa psoriasis-ihosairautta. Seurapiirijulkkis kertoi olleensa diagnoosin jälkeen järkyttynyt ja poissa tolaltaan. Hän nimittäin oli peloissaan siitä, että iho-ongelmat vaikuttavat hänen mallinuraansa. Neitokainen on kuitenkin sittemmin ilmoittanut taistelevansa sairautta vastaan.