BB-Ben avautui: ”Amanda ei ole oikea tyttö mulle jos ei ymmärrä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukas BB-Ben on ”pleijannut” talossa kovasti viimeiset neljä päivää. Hän sai seuraa neljästä uudesta neitokaisesta, jolloin edellinen ihastus Amanda sai jäädä saman tien. Eilen Ben sai tarpeekseen tulokkaista ja kertoi olevansa taas ihastunut Amandaan.

Miehen sikailut eivät ole jättäneet talon vanhempia naisasukkaita kylmäksi, sillä miehen puuhat on tuomittu jyrkästi. Amanda on katunut ihastumista Beniin ja nähnyt kuinka mies viihtyi intiimissä kanssakäymisessä tulokkaiden kanssa. Eilen Ben paljasti Netalle katuvansa käytöstään. Illalla hän avautui myös Veeralle ja kertoi toivovansa, että Amandan ottaisi hänet takaisin.

– Jos se ei ymmärrä, niin sitten se ei ole oikea tyttö mulle, Ben totesi.

– Mä oon päättänyt, että en mä täällä kerro sitä sille. En jaksa odottaa että mä nään sen. Me nähdään varmaan sunnuntaina sitten kun tulee se suora lähetys.

Saman tien Ben kuitenkin kommentoi Veeralle heidän yhteistä yötään, jolloin Veera oli kieltäytynyt seksistä Benin kanssa. Läheisyyttä heidän välillään kuitenkin oli.

– Mä heräsin monta kertaa yöllä, kun me oltiin ihan lusikassa. Sä olit tullut ihan kiinni muhun. Sehän oli ihan mukavaa, Ben lirkutteli.

– Sähän tiedät, että mä en halua sua silleen. Mä haluan vaan jonkun jonka kanssa halailla, Veera vastasi.