BB-Suvi murtui itkuun: ”Tää on v***n rumaa peliä!”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa on nähty tällä viikolla yhtä tunteiden sekasortoa kun asukkaat toinen toisensa jälkeen ottavat yhteen erimielisyyksien vuoksi. BB-Beniä lukuunottamatta varsinaiset asukkaat nyrjöttävät vesisateessa talon tehtäväalueella viikkotehtävän merkeissä.

Viime yönä BB-Tamer tulistui BB-Terhille ja raivostui tälle toden teolla. Yöllinen yhteydenotto ei kuitenkaan ollut ainoa erimielisyyksien tunneryöppy, sillä myös BB-Suvi otti yhteen BB-Oscarin kanssa. Suvi haukkui Oscaria muun muuassa kakaraksi.

Tänään asukkaat puivat yöllisiä ja eilisiä riitojansa kovaan ääneen. Lopulta Suvi loukkaantui asioiden selvittelyjen yhteydessä ja päätyi nojatuolille murjottamaan. Hän tirauttikin kyyneleitä ja syytti muun muuassa Isoveljeä riitojen syntymisestä.

-Tää on v***n rumaa peliä. Täällä leikitään ihmisten tunteilla ja testataan kuinka pitkälle sietokyky kestää, BB-Suvi tilitti BB-Tanjalle.

BB-Salar toimi eilen Suvin ja Oscarin riidan erotuomarina ja piti muun muuassa huolen siitä, että väittelyn sääntöjä noudatettiin. Hän esimerkiksi määräsi erätaukoja kun tilanne kääntyi liian kuumaksi. Tänään aamupäivällä Porno-lempinimen saanut Oscar jatkoi Suvin solvaamista, mutta neljän lapsen äiti ei jaksanut enää riidellä.

– Ajatelkoot mitä ajattelee. Mä en jaksa enää, eikä mua kiinnosta, BB-Suvi vastasi Salarille, joka yllytti Suvia pitämään puoliaan.