BB-Veera jäi taloon – muut haaremilaiset häädettiin välittömästi

Big Brother · Stara.fi

BB-Ben teki hetki sitten ratkaisunsa tehtävässä, jossa hän valitsi kuka haaremista jäi pysyväksi BB-talon asukkaaksi. Big Brother -talossa on ollut tällä viikolla normaalia vaiherikkaampi viikko, kun vanhat asukkaat ovat ryytyneet ulkona sateessa ja naiset ovat kärsineet mustasukkaisuudesta.

Neljä sinkkunaista on heidän sijaansa nauttinut talon lämmöstä. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun BB-Ben joutui valitsemaan yhden neljän hengen haaremistaan jäämään taloon. Muut kolme passitettiin saman tien kotimatkalle, eli heidän BB-kautensa jäi vain muutaman päivän pitukseksi. Ben valitsi asukkaista tamperelaisen Veeran.

BB-Veera pääsee tänään liittymään muiden asukkaiden joukkoon tänä iltana, kun ulkona värjötteleminen päättyy heidän osaltaan viikkotehtävän päättyessä. Veera sai samalla kahden viikon koskemattomuuden häätöäänestykseen, eli häntä ei voida pariin viikkoon pudottaa talosta. Benin päätöksen myötä BB-Liana, BB-Kaisa ja BB-Netta poistettiin talosta.