Kohupaljastus: F1-mestari Lewis Hamilton pukeutuu naisten lateksiasuihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti keväällä tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen. Sittemmin hän on siirtynyt kokonaan soolouralle ja X Factor -ohjelman tuomariksi.

Nyt 33-vuotias kaunotar on lipsauttanut medialle nolon salaisuuden F1-poikaystävästään. Poptähti nimittäin paljasti yllättäen, että F1-maailmanmestari Lewis Hamilton vihtyy hänen vaatekaapillaan ja pukeutuu hänen lateksiasuunsa.

Tummakutrinen kaunotar kertoi myös X Factor -moguli Simon Cowellin muovanneen hänestä ”kovemman” ihmisen tuomarointiaikanaan. Hän kertoi 51-vuotiaan Cowellin nimittäin tuoneen esille hänen pahan puolensa, jotta hän olisi tiukempi tuomari.

– Olen tullut kovemmaksi ja vahvemmaksi ihmiseksi tänä vuonna, laulajatähti kertoi Metro-sivuston mukaan.

Nicole Scherzingerin kerrottiin äskettäin kihlautuneen poikaystävänsä Lewis Hamiltonin kanssa vuosien seurustelun jälkeen. Sittemmin Nicole kiisti kihlautumisväitteet. Nicole kertoi äskettäin Now -lehdelle, että hän itkee aina kun Lewis kuuntelee hänen musiikkia. Hän sanoo Lewisillä olevan hyvä musiikkikorva ja rakastavansa sitä, kun mies kehuu laulajattaren musiikkia.