BB-Ben: ”Sellainen fiilis että mä tahdon himaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kuuma puheenaihe oli eilen illalla ja vielä tänään aamulla Benin naisseikkailut ja epäilyt intiimistä kanssakäymisestä talossa vierailleiden neljän naisen kanssa. Vaikka peiton heiluttamisesta oli esitetty todisteena videoita, sai Ben silti puhuttua itsensä takaisin Amandan kainaloon.

Viime yönä BB-Ben ja BB-Stefan vetäytyivät pesään keskustelemaan asiasta. Stefan kertoi tietävänsä totuuden miehen puuhastelusta, mikä taas sai Benin selvästi hermostumaan. Stefan voisi nimittäin koska tahansa paljastaa Benin huijaavan Amandaa ja muita asukkaita. Keskustelun aikana nuori mies vihjasikin olevansa valmis lähtemään kotiin.

– Mä oon ihan vi**u. Tiätsä mulle tuli oikeasti sellainen fiilis, että mä tahdon himaan, Ben kertoi.

– Sä tiedät oikeasti jotain ja sit sä et pysty kertomaan ja sit sä tiedät sen oikean totuuden ja tämmöistä näin. Tän avulla saadaan mulle paska fiilis, Amandalle paska fiilis ja tottakai sullekin jonkun verran paska fiilis, mies jatkoi hermostuneena.

– Aika kovaa staffii täytyy tulla et haluu oikeesti himaan. Haluaisitsä että mä lähtisin himaan? Miltä susta tuntuisi jos mä lähtisin nyt himaan? Ben tiedusteli.

– En. Vi**uimaiselta se tuntuisi tietenkin, Stefan vastasi.

– Mä oon vi**u ainakin ihan pihalla. Mä olin melkein valmis oikeesti lähtemään. Oikeesti. Vi**u mulla on vieläkin sellainen fiilis, Ben jatkoi.