BB-Tanja paljasti: ”Minut uhattiin tappaa”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asustava BB-Tanja aiheutti taannoin vakavan vaaratilanteen talossa. Hän nimittäin heitti leikkuulaudan veitsineen ilmaan ja veitsi oli osua lähellä istuneeseen Annikaan. Nainen sai kuitenkin jäädä taloon vaaratilanteesta huolimatta.

Eilen Big Brother -talon varsinaiset asukkaat pääsivät asustelemaan takaisin taloon nyrjötettyään taivasalla viikkotehtävän parissa. Samalla he tapasivat Benin valitseman uuden naisasukkaan BB-Veeran. Tänään koko talon ryhmä istui talon pihamaalla Isoveljen käskystä.

Ajankuluksi he keskustelivat muun muuassa heille sattuneista ikävistä kokemuksista. Monet talon naisasukkaista paljastivat muille joutuneensa erikoisten mieshäiriköiden uhreiksi. BB-Tanja kertoi erään miehen vainonneen häntä. Hän kertoi luullensa miestä aluksi mukavaksi, mutta yhtäkkiä tämä oli alkanut käyttäytymään oudosti.

– Must se oli tosi mukava aluks, mut yhtäkkii se rupes menee oudoks ja asiat meni överiks. Se uhkas muun muuassa tappaa mut, BB-Tanja kertoi muiden ihmetellessä.

– Joo muakin stalkkas yks iha random-tyyppi. Se esimerkiks soitti mulle, et sillä on mun kuva ja se r**kkaa ja kattoo sitä kuvaa, BB-Amanda kertoi asukkaille.

Myös BB-Suvi kertoi joutuneensa mieshäirikön vainoamaksi. Neljän lapsen äiti sai kuitenkin selvitettyä miehen henkilöllisyyden Facebook-palvelusta. Suvi kertoi näyttäneensä häirikön valokuvan hänen vakibaarinsa portsareille turvallisuutensa vuoksi.