Älä googlaa Heidiä – voit saada tartunnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietoturvayhtiöt selvittävät aika-ajoin kenen julkkistähden nimiä verkossa seuraamalla voi suurimmalla todennäköisyydellä saada tietokoneeseensa viruksia ja muuta vaarallista. Nyt tietoturvayhtiö McAfee on julkistanut tuoreimman selvityksensä tulokset.

Facebookissa käyttäjiä huijataan usein ajankohtaisilla uutisaiheilla, ja sama trendi näkyy myös muualla verkossa. McAfeen listan mukaan netin vaarallisin kaunotar on hakutulosten perusteella supermalli Heidi Klum taustakuvineen, näytönsäästäjineen ja videoineen. Toiseksi vaarallisin kaunotar on Cameron Diaz ja kolmanneksi listalla sijoittui CNN-kanavalle siirtynyt miestähti Piers Morgan.

Viiden joukkoon mahtuivat lisäksi vuoden 2009 vaarallisimmaksi rankattu Jessica Biel ja Katherine Heigl. Kymmenen listalla olivat myös Mila Kunis, Anna Paquin, Adriana Lima, Scarlett Johansson, Brad Pitt, Emma Stone ja Rachel McAdams.