Historiallinen hiphop-keikka tänään Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasassa nähdään tänään Suomen mittakaavassa historiallinen hiphop-keikka, kun lavalle nousevat vuosien tauon jälkeen Kuningas Pähkinä & Setä Tamu. Uuden EP-julkaisun taannoin julkaissut parivaljakko saa lavalle seurakseen myös Vapaapudotus-yhtyeestä tutun Myyrän.

Keikka nähdään Amarillo-ravintolassa, jossa esiintyvät myös Radio NRJ:n maineikkaat Aamupojat Renne ja Anssi. Heistä Renne teki aikoinaan hiphop-uraa Vaasassa, joten ilmassa on historian siipien havinaa vuosien ja jopa vuosikymmenten takaa.

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu tekivät läpimurtonsa vuonna 2000, jolloin Pähkinä tunnettiin vielä nimellä TKK. Parivaljakon Kaikki suvussa -levy nousi alan piirissä todelliseksi kulttihitiksi. Sittemmin julkaistiin Kylpyammeellinen hittejä -pitkäsoitto ja nyt vuorossa oli uusi EP. Lue Kuningas Pähkinä & Setä Tamu : Syksyllä Palmasiin EP -singlearvostelu ja Aamupojat : Radiohitit -albumiarvostelu.