Nicolas Cage karmaiseva herätys – alaston tunkeilija sängyn vieressä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen reilun puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Tähden voimavaroja on myös heikentänyt Weston-poikansa jatkuvat ongelmat.

Nyt 47-vuotias Oscar-palkittu näyttelijä kertoi kokeneensa taannoin eriskummallisen ja painajaismaisen herätyksen. Hän nimittäin kertoi alastoman miehen tuijottaneen häntä sänkynsä edessä syöden mehujäätelöä.

– Nukuin vaimoni kanssa, kunnes havahduin yhtäkkiä hereillä. Sänkyni edessä seisoi alaston mies vain nahkatakkiini pukeutuneena ja hän söi mehujäätelöä, Cage kertoi uuden Trespass-elokuvansa markkinointitilaisuudessa.

Tähti kertoi jahdanneensa alastonta miestä ja käskenyt tätä poistumaan kodistaan. Hän kertoi, ettei kuitenkaan käyttänyt kertaakaan väkivaltaa pelottavassa tilanteessa. Cage nimittäin puhui miehen ympäri, jotta tämä poistuisi talosta rauhallisesti. Näyttelijä ei myöskään nostanut miestä vastaan syytettä.

Näyttelijä Nicolas Cage menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Nyt Cagen kuitenkin kerrotaan saaneen maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.