Ozzy Osbourne laiminlöi lapsensa – katuu syvästi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vielä muutama vuosi sitten Osbournen julkkisperhe oli yksi viihdemaailman varakkaimmista, mutta sittemmin tilanne on muuttunut radikaalisti. Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin kuinka Sharon ja Ozzy Osbourne saivat amerikkalaiselta verottajalta 1,7 miljoonan dollarin veromätkyt.

62-vuotiaalla tähdellä on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan ja kolme lasta nykyisen vaimonsa Sharon Osbournen kanssa. Nyt Black Sabbath -yhtyeestä aikoinaan erotettu Ozzy katuu menetettyjä aikoja lastensa kanssa.

– Isä oli yhdessä vaiheessa todella huonossa kunnossa. Hän katuu tekemisiään ja yrittää hyvittää menetetyn yhteisen ajan lapsiensa kanssa, Ozzyn Jack-poika kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

Rokkari kamppaili taannoin pitkään päihdeongelmiensa kanssa. Jack-poika tuotti äskettäin isästään kertovan God Bless Ozzy Osbourne -dokumentin. Hän kertoi haluavansa dokumentin avulla näyttää ihmisille perhettään rakastavan rokkarin todellisen minän.

Osbournen julkkisperhe oli velkojensa takia vaarassa menettää talonsa Yhdysvalloissa, sillä ulosottomies uhkasi ulosmitata perheen molemmat ökyasunnot Los Angelesissa. Hollywood Hillsin asunnon arvo on noin 7,5 miljoonaa ja Malibun asunnon noin 6,1 miljoonaa dollaria. Sharon Osbourne on ottanut tapahtuneen omalle kontolleen ja myöntänyt, että ei ollut “ehtinyt” perehtyä tarpeeksi veroasioihin kirjanpitäjänsä vaatimuksista huolimatta.