BB-Amandalla ja Benillä härskit petipuheet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon suhdesotkujen kärkipari BB-Amanda ja BB-Ben ovat jälleen läheisissä tunnelmissa, kun Ben sai huijattua muita asukkaita alkuviikon vehtaamisestaan. Totuus tulee julki myöhemmin, mutta nyt Ben ja Amanda viihtyvät hyvin yhdessä.

Amanda vuodatti viimeksi eilen kyyneleitä ulkomaailmassa odottavan kultansa takia, mutta siitä huolimatta hän antautui yöllä härskeihin petipuheisiin Benin kanssa. Ihastunut pari makoili makuuhuoneessa ja soitti kuvitteelliseen aikuisviihdepalveluun. Sinne heidän piti tehdä selvitys mitä peiton alla tapahtui.

Sanailu meni lopulta varsin rohkeaksi, kun Ben kertoi ”puhelimeen” kuinka hän esittelisi Amandalle Big Beninsä, mutta ennen sitä hän riisuisi naisen, suutelisi tätä aivan joka paikkaan ja antaisi myös suuseksiä. Ohjelman verkkosivujen mukaan Ben lupasi toteutttaa puheensa myöhemmin.