Nicki Minaj kiinnitti huomiota asuvalinnallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on ollut useita kertoja otsikoissa erikoisen ulkonäkönsä ja asujensa johdosta. Viime kuussa Minaj sai sakot kiroiltuaan esiintymislavalla.

Räppärineitokainen paljasti taannoin vahingossa rintansa miljoonille televisiokatsojille suositussa Good Morning America -aamuohjelmassa. Nyt neitokaisen vaatteet ovat pysyneet paikoillaan, mutta niukka asuvalinta ja räväkkä hiusvärjäys pitivät huolen siitä, että hänet takuulla huomattiin julkkisjuhlissa.

28-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.