BB-Benin nujertaminen on vasta alkanut – jatkoa seuraa

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa asustava BB-Ben joutui ansaitusti tukalaan tilanteeseen, kun Isoveli esitteli muille asukkaille videoita hänen ja talossa käväisseiden sinkkunaisten puuhista. Raskauttava kuvamateriaali osoitti Benin härskisti valehdelleen asukkaille.

Tilanne ei ole kuitenkaan vielä ohi, sillä kaikkia Benin intiimivideoita ei vielä esitetty. Isovelillä on siten takataskussaan vielä lisää materiaalia, joilla Benin asema yhteisössä saadaan vielä nykyistäkin alemmaksi.

Tämän huomasi eilen myös BB-Amanda, joka ymmärsi Stefanin nähneen enemmän videoita kuin mitä asukkaille eilen esitettiin. Mies ei kuitenkaan saanut paljastaa näkemäänsä nuorelle ihastukselleen.

– Mä tiesin koko ajan, että pappa oli nähnyt jotain enemmän. Noita videoita on lisää. Vielä varmaan nähdään ainakin se kun toi nuolee sitä blondia porealtaassa, Amanda kommentoi eilen Suville.