Sophie Monk Baywatch-henkisissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa. Viime aikoina Sophie onkin esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Keväällä Playboy-lehti tarjosi Sophie Monkille muotojensa esittelemisestä miljoona dollaria. Sophie on poseerannut aikaisemminkin alastomana. Tällä kertaa Sophiella on kuitenkin ollut bikinit yllään, kun hän poseerasi tyylikkäissä merellisissä mallikuvissa.

31-vuotias Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on mukana 90210-nuorisosarjassa.