BB-Suvi suuttui – sai tarpeekseen jatkuvasta pilailusta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tehty viime päivinä ennätysmäisen paljon erilaisia piloja, kun erityisesti talon miehet ovat innostunee tekemään jekkuja. Nyt naisasukkaat ovat saaneet pilailusta tarpeekseen, kun niitä on tehty aivan liikaa.

BB-Salar teki äskettäin Minnalle räkäisen ruokapilan, jossa mies väitti Sebastianin sylkäisseen asukkaiden ruokaan. Eilen Suvilta vietiin hänen viimeiset tupakkansa. Se oli raskas isku 34-vuotiaalle perheenäidille. Hän keskusteli tänään aamupäivällä asiasta Terhin kanssa. Molempien mielestä pilailut olivat menneet jo liian pitkälle.

– Ne menettää merkityksensä kun niitä tulee 70 päivässä, Suvi totesi.

– Niin. Ei ne jaksa enää naurattaa. Yksi pila jonka ne tekis naurattais paljon enemmän kuin jos niitä tekee koko ajan, BB-Terhi komppasi.

– Ei oikein innosta, kun viimeisiä pulloja vedetään niin… Eilen illalla mia v**utti niin paljon, kun mä tiesin että siellä oli vielä kaksi röökiaskia. Sit kun menin hakemaan niin ei ollut enää yhtään. Toissailtana otin askin ja vielä sanoin että sinne jäi enää kaksi askia. Ne oli röökikartsan sisällä ja nyt koko paketti oli hävinnyt, Suvi purki suivaantumistaan.