Scarlett Johanssonin alastonkuvista tuli valokuvausilmiö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Scarlett Johansson kadotti maaliskuussa matkapuhelimensa, ja viime viikolla puhelimen sisältämät intiimit kuvat päätyivät yllättäen verkkoon. Samaan aikaan myös parin muun supertähden intiimikuvat kokivat saman kohtalon.

Scarlett Johansson poseeraa julkisuuteen päätyneissä kuvissa alastomana kotinsa makuuhuoneessa selin kameraan. Kuvan hän ikuisti kännykkäkameralleen peilin kautta. Nyt kuvasta on tullut uusi valokuvausilmiö, sillä monet ovat julkaisseet verkossa omia versioitaan Scarlettin nakukuvasta. Katso maistiaisia tästä.

26-vuotias näyttelijäkaunotar tähdittää parhaillaan sarjakuvakirjaan perustuvaa elokuvaa yhdessä Chris Evansin ja Jeremy Rennerin kanssa. Johansson näyttelee elokuvassa superagentti Mustaa Leskeä. Näyttelijäkomistus Evans taas näyttelee elokuvassa Kapteeni Amerikka -supersankaria.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.