BB-Suvi paljasti traagisen salaisuutensa – asukkaat tyrmistyivät

Big Brother · Neea Jokinen

Tänään Big Brother -talon asukkaat ovat viettäneet aamupäivän leppoisissa merkeissä toistensa kanssa keskustellen. Asukkaat ovatkin uppoutuneet keskusteluihinsa ja tällä kertaa BB-Suvi kertoi varsin yksityiskohtaisia asioita isästään.

34-vuotias neljän lapsen äiti nimittäin paljasti isänsä olleen pankkeja ryöstellyt narkkari. Hän kertoi ettei koskaan tuntenut isäänsä, mutta nähneensä hänestä valokuvia. Suvi kertoi myös nähneensä isänsä Poliisi TV -rikosohjelmassa.

– En ikinä tuntenut mun faijaa. Se oli narkkari ja ryösteli pankkeja, BB-Suvi kertoi muiden asukkaiden kuunnellessa keskittyneesti.

– Kerran mutsi huusi mulle, että sun faijas on telkkarissa. Sielt tuli Poliisi TV, räväkkä nainen jatkoi tarinaansa.

Suvi kertoi isänsä kuolleen tiputtuaan huumepäissään monta metriä maahan. Hän kertoi saaneensa sairaalasta soiton, jossa hänen kerrottiin hänen isänsä makaavan sairaalassa ”kasviksena”. Suvi kertoi muun muuassa vierailleensa isänsä kuolinvuoteella.

– Mulla on ollut myös velipuoli, joka teki itsemurhan 18-vuotiaana. Se oli iskän lapsi, mutta tappo itsensä, koska iskä väitti ettei se ole sen poika. En koskaan tuntenut sisarpuoltani, Suvi päätti tarinansa.