BB-Suvi saa rahaa jos lapsilta murtuu luita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon olohuoneessa käytiin tänään keskustelua lapsista ja pelaamisesta. Samalla BB-Suvi paljasti yksityiskohtia vakuutuksista, joilla hän on varautunut jälkikasvunsa kommelluksiin. Erityisesti luunmurtumavakuutus yllätti asukkaat.

– Mä otin sellaisen vakuutuksen, että jos mun lapsilta murtuu luita, niin mä saan jotain rahaa. Luunmurtumavakuutuksen. Sit mulla on rintasyöpävakuutus, kun meillä on suvussa rintaryöpää. Mä oon ihan varma, että se tulee mulle jossain vaiheessa, Suvi kertoi asukkaille.

– No sullapas on hyvin vakuutettu noi sun kehonosat, BB-Sebastian sanoi.

– Mitäs nauramista siinä on? Tiiän et mulle tulee rintasyöpä, koska se on ollut mun suvussa niin vahvana, BB-Suvi puolusteli.

– Me laskettiin äskettäin, että jos se tulis 50-vuotiaana, niin se tulee mulle halvemmaksi. Mä maksan siitä 9,90 euroa kuussa. Sit toinen on ihan vaan syöpävakuutus ja siitä mä maksan 4,90 euroa kuussa. Ne ei sulje pois toisiaan. Mä saan ensin toisen rinnan syövästä 50 tonnia ja sit toisen syövästä toiset 50 tonnia.

BB-Ben ryhtyi pohtimaan naisten muotoja ja ilmoitti muillekin kenellä julkkistähdellä on hänen mieleisensä varustus.

– Victoria Beckhamilla on hyvät tissit. Ne on sellaiset temppujalkapallot, BB-Ben vaihtoi puheenaihetta.