Karppauksen päättyminen aiheutti BB-asukkaalle kohtauksen? Kaatui tuskissaan maahan

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa nähtiin jännittäviä hetkiä, kun BB-Ben alkoi yllättäen kärsiä voimakkaista vatsakivuista. Hän kaatui terassilla tuskissaan maahan, josta muut asukkaat hänet huomasivat.

Kivut olivat niin kovat, että Ben joutui niiden takia makaamaan maassa sikiöasennossa. Lääkäriä ei kutsuttu paikalle, ja Ben itse oletti vatsakipujensa johtuvan nälästä ja tavallisesta poikkeavasta ruokavaliostaan. Hän ei ollut syönyt päivän aikana juuri mitään, ja BB-talon ruoat ovat muutenkin hyvin erilaisia mitä miehen elimistö on tottunut sulattamaan.Kuva: Sub

Paikalle sattunut BB-Stefan lohdutti nuorta miestä, mutta se ei juuri auttanut. Ben kutsuttiin pian päiväkirjahuoneeseen. Myöhemmin Ben kertoi asukkaille välttävänsä siviilissä hiilihydraatteja, joita talossa on kuitenkin tullut syötyä paljon. Päiväkirjahuoneesta palattuaan Ben söi välipalaa, jonka jälkeen olo alkoi taas parantua.

Perjantaina aamupäivällä BB-Mikael puolestaan kertoi laihtuvansa nopeasti vähentäessään hiilihydraattien määrää. Hän kaavaili kokeilevansa asiaa myös BB-talossa nyt kun asukkailla on taas käytössään myös lihaa. Mikaelin mukaan alle 40 gramman ”hiilariannos” päivässä saa hänet nopeasti timmiksi.