Maailman vaarallisin saari suljettiin – käärmeet karkottivat ihmiset

Matkailu Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti matkakohteita, joiden vaarallisuus kiehtoo extreme-matkailijoita. Eräs tällainen paikka on brasilialainen käärmesaari Ilha de Queimada Grande. Saarelta löytyy useita käärmeitä jokaiselle neliömetrille, joten sinne meneminen on hengenvaarallista ja nykyisin myös kiellettyä.

Käärmeiden valloittamalla saarella tappavia käärmeitä on joka puolella, ja siellä asuukin maailman tihein käärmepopulaatio. Matelijat ovat voittaneet taistelun ihmistä vastaan. Saarelle aiottiin taannoin perustaa banaaniviljelyksiä, mutta alkuperäiset asukkaat karkottivat ihmiset ja valloittivat jopa saarelle rakennetun majakan. Käärmeet tappoivat viimeisen majakanvartijan perheineen.

Nyt Brasilian armeija pitää huolen, että turistit eivät enää pääse astumaan saarelle. Käärmeet syövät erityisesti muuttolintuja, jotka pysähtyvät pahaa-aavistamatta lepäämään saarelle.