BB-Tanja paljasti miksi teki ratkaisunsa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Tanja voitti tällä viikolla oljenkorsi-kilpailun ja sai vaihtaa yhden häätöäänestyksessä olevista. Neitokainen päätti vaihtaa itsensä Mikaeliin, ja vuodatti tuolloin runsaasti kyyneleitä päätöksensä johdosta.

Pari viikkoa sitten BB-Mikael voitti äänestyksen, jossa yksi asukas selvisi suoraan finaaliviikolle. Siksi Mikael ei voi enää pudota talosta häätöäänestyksellä. Tänään Tanja kertoi Mikaelille miksi oli päättänyt vaihtaa itsensä juuri Mikaeliin

– Mä en valinnut sua siihen siksi, että mä en pidä susta, vaan siksi että sä et tipu, Tanja kertoi Mikaelille.

Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä Mikaelin finaaliviikko-voitosta, joten Tanja ei tiennyt kuinka oikeassa lopulta olikaan. Jatkossakin Mikael on varma valinta häätöäänestykseen, koska häntä ei voi enää pudottaa talosta.