BB-asukkaat joutuivat pakkaamaan tavaransa – viikon lomareissulle

Big Brother · Neea Jokinen

Sunnuntain Big Brother -talk-showssa katsojille annettiin esimakua tulevasta viikkotehtävästä. Tehtäväalueelle on nimittäin tuotu kaksi asuntovaunua ja niiden vetämiseen tarkoitettu vanha henkilöauto. Tänään asukkaat saivat tietää lisää viikkotehtävästään.

BB-Amanda luki aamupäivällä asukkaille Karavaanarit-viikkotehtävän yksityiskohtia. Tulevassa tehtävässä asukkaat viettävät rentouttavan ja virkistävän syyslomareissun. Big Brother -talon asukkaiden tehtävänä on viihtyä, rentoutua ja ikuistaa lomatunnelmansa kameralle.

Asukkaita pyydettiin pakkaamaan ”viikon verran” tavaraa matkalaukkuihinsa. Viikkotehtävän julkistamisen jälkeen asukkaiden kasvoilla näkyi innokkaita ilmeitä ja moni hihkuikin onnesta iloiselta kuulostavan viikkotehtävän takia.

– Sairaan kivaa lähtee lomareissulle! BB-Terhi hihkui.

– Me ollaan kyllä kaikki loman tarpeessa, BB-Sebastian jatkoi keskustelua.

Tuotantokauden ensimmäinen ulkotehtävä oli äskettäin asukkaille raskas kokemus, sillä he joutuivat viettämään useita päiviä ja öitä sateessa tehtäväalueella. Samalla monien asukkaiden hermoja kiristeltiin äärimmilleen. Asukkaat spekuloivatkin kovaan ääneen sohvilla tulevaa tehtävää.

– Ei me voida koko viikkoa pihalla olla, koska se ei todellakaan oo rentoutumista, BB-Suvi tilitti.

– Siellä on pakko olla pallogrilli, BB-Ben odotti.