Suomalainen BB-julkkis voitti Justin Bieberin, Brad Pittin ja David Beckhamin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -voittaja Sauli Koskinen on nykyisin viihdemaailman ylivoimaisesti tunnetuin suomalainen julkkistähti. Hän poseeraa viikoittain maailman suurimpien viihdelehtien sivuilla, eli on saavuttanut enemmän kansainvälistä julkisuutta kuin kukaan suomalainen viihdetähti aiemmin.

Sauli Koskinen nousi tähdeksi ryhdyttyään seurustelemaan poptähti Adam Lambertin kanssa. He ovat nykyisin yksi Hollywoodin seuratuimmista julkkispareista, ja nyt asiasta on saatu myös mielenkiintoinen äänestystulos. Adam ja Sauli ovat nimittäin voittaneet Fleckingrecords-brittilehden äänestyksen parhaasta julkkisparista. Heidän taakseen jäivät muiden muassa David ja Victoria Beckham, Brad Pitt ja Angelina Jolie, Justin Bieber ja Selena Gomez sekä Jennifer Aniston ja Justin Theroux.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.