Ei ihme että sukupuolitaudit leviävät – tutkimustulos on karmaisevaa luettavaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille nuorille tehtiin taannoin tutkimus heidän seksielämästään, ja ehkäisyn käyttäminen oli vajonnut huolestuttavan vähäiseksi. Nyt samanlaisia tuloksia on saatu myös tuoreesta kansainvälisestä tutkimuksesta.

Seksitautien leviäminen on nykyisin ongelma koko maailmassa. Merkittävin syy siihen löytyy luonnollisesti seksin harrastajista. Ehkäisyn käyttäminen oli erityisen huonoissa kantimissa Singaporessa, jossa peräti 80 prosenttia harrastaa suojaamatonta seksiä myös uusien partnereidensa kanssa. Huolestuttavalta tilanne näytti myös Ranskassa ja Britanniassa.

Kyselyyn vastanneista peräti neljännes uskoo, että suihkussa käynti seksin jälkeen suojaa raskaudelta. Bayer Healthcaren järjestämään kyselyyn osallistui 6.000 iältään 20 – 35 -vuotiasta nuorta aikuista ympäri maailmaa.