Twilight-tähti myöntää: ”Olen järkyttävän huono laulaja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-komistus Taylor Lautner yllätti taannoin kertomalla, että voisi seurustella faninsa kanssa. Miljoonien teinityttöjen päiväunien kohteen on uutisoitu kuitenkin äskettäin löytäneen yhteisen sävelen laulaja Phil Collinsin kauniin tyttären kanssa.

Nyt 19-vuotias lihaskimppu myönsi olevansa järkyttävän huono laulaja. Lautner uskoo fanien kaikkoontuvan nopeasti, jos he kuulisivat näyttelijäkomistuksen lauluäänen. Hän kertoi myös ettei osaa juurikaan tanssia, vaan pitää enemmänkin taistelulajeista.

– Olen karmea laulaja. Jos alkaisin laulamaan elokuvan kuvauksissa, saisin varmaan heti potkut. Fanitkin varmaan kääntäisivät selkänsä, Lautner vitsaili Contact Music -sivuston mukaan.

Äskettäin ihmisusi Jacob Blackia Twilight-elokuvissa näyttelevän Lautnerin uutisoitiin seurustelevan Lily Collinsin kanssa. Näyttelijäkomistus kehui avoimesti suosikkilaulaja Phil Collinsin tytärtä Seventeen-lehden haastattelussa.

Twilight-vampyyrielokuvien tähti Taylor Lautner nähdään vielä tämän vuoden puolella kahdessa elokuvassa Suomen valkokankailla. Lautnerin tähdittämä Abduction-toimintaelokuva saa ensi-iltansa 14. lokakuuta, kun taas Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan marraskuussa. Näyttelijän on kerrottu ihastuneen vastanäyttelijäänsä Lily Collinsiin Abduction-elokuvan kuvauksissa.