Twilight-tähti on taas sinkku – miljoonat fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-komistus Taylor Lautner yllätti taannoin kertomalla, että voisi seurustella faninsa kanssa. Miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde käveli myös äskettäin autokauppaan ja osti itselleen 200.000 dollarin Mercedez Benz -ökyauton.

Nyt 19-vuotiaan Twilight-komistuksen kerrottiin jättäneen tyttöystävänsä Lily Collinsin, joka on laulaja Phil Collinsin tytär. Teinitähtien uutisoitiin ihastuneen toisiinsa Abduction-elokuvan kuvauksissa, mutta romanssin päättyneen Lautnerin toimesta. Lähteen mukaan parivaljakon välit ovat nykyään hyvin kiusalliset.

– Abduction-elokuvan juhlissa heidän välinsä olivat todella kiusalliset. He eivät juurikaan puhuneet toisilleen, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.

Toinen lähde taas kertoi E! Online -sivustolle ettei Taylor ollut heittäytynyt täysillä suhteeseen. Lähteen mukaan Twilight-komistus ei edes matkustanut tapaamaan tyttöystäväänsä kun Lily kuvasi uutta Snow White -elokuvaansa Kanadassa.

Taylor Lautner seurusteli taannoin kolme kuukautta kantrilaulaja Taylor Swiftin kanssa. Swiftin kerrottiin sureneen eroa kovasti ja haikailleen Twilight-poikaystäväänsä takaisin. Näyttelijäkomistus yhdistettiin myös teinisensaatio Selena Gomeziin, mutta he kielsivät huhut ja sanoivat olevansa vain hyviä ystäviä. Nyt Lautnerin on kerrottu nauttivan sinkkuelämästä.