Huijarikirurgin kauneusleikkauksesta karmea tulos

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina viihdemaailmassa on ollut havaittavissa merkkejä, joiden perusteella muhkeat silikonirinnat ovat menettämässä merkitystään. Lukuisat julkkistähdet ovat nimittäin poistattaneet aiemmin ottamansa silikonirinnat. Yksi suuntaa näyttäneistä on Victoria Beckham.

Silikonirintojen suosio ei ole kuitenkaan laskenut tavisten keskuudessa. Nyt eräs 40-vuotias amerikkalaisnainen Dinora Rodriguez, on saanut kokea karvaasti kuinka leikkaus voi epäonnistua. Los Angelesissa asuvan naisen kaksi rintaa muuttuivat nimittäin yhdeksi suureksi rinnaksi nolosti epäonnistuneen operaaton jälkeen. Stereorinnoista tuli siis monorinta.

Rodriguezilla oli jo ennestään silikonit, joista toinen kuitenkin alkoi vuotamaan ja piti vaihtaa. Nyt hänen epäonnistunut leikkauksensa aiheuttaa paitsi visuaalista haittaa myös kipuja, MSNBC uutisoi. Leikkauksen suoritti kirurgi, jolla ei ollut siihen pätevyyttä. Kirurgi oli samalla tehnyt naiselle kasvonkohotuksen ilman että sellaisesta oli sovittu etukäteen. Nyt nainen on haastanut kirurgin oikeuteen.