3 000 miestä kaatanut prostituoitu jakoi liikaa – poliisi pääsi jäljille

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa on jäänyt kiinni maan tunnetuin prostituoitu, joka kertoi avoimesti elämästään ja kokemuksistaan internetissä ylläpitämässään blogissa. Lopulta hän jakoi muiden kanssa liikaakin elämästään, sillä poliisi pääsi hänen jäljilleen kirjoitusten ansiosta.

22-vuotias Ruo on omien sanojensa mukaan harrastanut seksiä yli 3.000 miehen kanssa viimeisten seitsemän vuoden aikana. Hän aloitti maksullisena naisena jo 15-vuotiaana. Kirjoittamista rakastanut prostituoitu teki sittemmin rohkean päätöksen ja ryhtyi kirjoittamaan nettipäiväkirjaa.

Blogissaan Ruo kertoi jonkin verran myös myös kokemuksia asiakkaistaan, kuten että eräs asiakkaista on professori ja toinen haluaa seksiä autossa. Lisäksi hän paljasti, että yksi asiakkaista on nainen. Viime aikoina blogilla oli 170.000 lukijaa. Nyt tuorein kirjoitus on julkaistu 16. syyskuuta ja naisen kerrotaan olevan pidätettynä. Poliisi ei ole kommentoinut tietoja, China Daily uutisoi.