BB-Ben näki märkää unta – rynkytti unissaan Amandaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ollaan edelleen autoilutunnelmissa, kun matkanteko jatkuu tehtäväalueelle toimitetussa autossa istuen. Hetki sitten vuorossa oli ulosajo, jonka johdosta autoilijoille määrättiin pakollinen tauko. Sen aikana puhe kääntyi myös seksiuniin.

– Ihan kuin mä muistaisin, että mä näin joskus alkuaikoina seksiunen silleen, että siinä oli mukana Mama, BB-Amanda paljasti.

– Mä oon ainakin nähnyt susta seksiunta, BB-Ben kertoi.

Samassa sängyssä yönsä nukkuvan Benin märkä uni ei ollut jäänyt Amandalta huomaamatta.

– Kyllä sä rynkytit mua joku yö unissas. Silleen, että sä näit varmasti seksiunta, Amanda totesi.

– Mä haluan kans nähdä seksiunia silleen, että sä oot mun vieressä, Ben kertoi.

Tämän jälkeen Isoveli ilmoitti, että osa asukkaista saa taas hypätä auton kyytiin. Samalla heille annettiin lisää alkoholia, jota takapenkkiläisten tulee juoda salaa muilta asukkailta. Alkoholin nauttiminen ei ole kuitenkaan pakollista, mutta hyvin se näyttää takapenkkiläisille kuitenkin maistuvan.