BB-Tanja poliiseista: ”Mä en paskanatseja nöyristele”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaista tulee ajan kanssa aika ajoin esiin uusia puolia, ja kuluvalla tuotantokaudella BB-Tanja on yllättänyt muut asukkaat useita kertoja. Pari päivää sitten hän tyrmistytti rajuilla huumekommenteillaan.

Eilen asukkaat joutuivat fiktiiviseen poliisiratsiaan. Sen jälkeen Tanja kertoi muille asukkaille kokemuksistaan aidosta tilanteesta, jossa hän joutui tekemisiin poliisin kanssa eräiden bileiden jälkeen. Hän oli jättänyt tyhjän siideritölkin poliisiauton katolle.

– Se oli siinä lähellä sellainen, johon voi laittaa tyhjän tölkin. Sit ne pomppasi molemmat ulos sieltä autosta. Mun kolme frendiä oli päättänyt, että me halutaan putkaan yöksi ja mä en halunnut. Pojat oli laskuhumalassa juhlimassa synttäreitä, Tanja kertoi.

– Molemmat poliisit nousi ylös ja sit mä vaan jäin siihen. Se otti mua kädestä kiinni että ”Nyt otat sen heti pois”. Sit ne halus, että näytän mun paperit. Se ei uskonut, että se oli mun ajokortti. Mä sanoin että haluatko että mä näytän mun lompakosta kaikki muut paperit? Sitä v**utti ihan sikana, että en kusettanutkaan sitä.

Tanjan angstinen puuhastelu ei kuitenkaan loppunut vielä siihen.

– Sit heitin siideritölkin maahan ja se sanoi, että ”Nyt nostat sen heti ylös tai saat sakot roskaamisesta”. Minä en rupee mitään paskanatseja nöyristelemään ihan oikeesti.