Facebook poisti kohutun ominaisuuden – jäi harvojen herkuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Facebook-yhteisöpalvelu lanseerasi merkittävästi uudistuneen ulkoasun ja siihen liittyvän uuden Aikajana-ominaisuuden. Uudistunut Facebook tulee käyttöön lokakuun alussa, mutta halukkaat voivat saada sen käyttöön jo nyt.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka uusi Aikajana-ominaisuus pitää sisällään ominaisuuden, joka paljastaa ketkä Facebook-kaverit ovat myöhemmin poistaneet käyttäjän kavereistaan. Ominaisuus aiheutti käyttäjien keskuudessa ärtymystä, sillä kaverilistalta poistaminen on monille nolo tilanne.

Nyt Facebook on vastannut ärtyneiden käyttäjien vaatimuksiin ja poistanut ominaisuuden uudesta versiostaan. Lauantaina yleiseen käyttöön tulevassa uudistuksessa eronneiden kavereiden selvittäminen ei ole enää mahdollista, joten ominaisuutta ehti aiemmin kokeilla vain pieni osa käyttäjistä.