Näin saat Facebookin uuden Aikajanan käyttöön ennen muita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Facebook-yhteisöpalvelu lanseerasi kuluneella viikolla merkittävästi uudistuneen ulkoasun ja siihen liittyvän uuden Aikajana-ominaisuuden. Uudistunut Facebook tulee käyttöön lokakuun alussa, mutta halukkaat voivat saada sen käyttöön jo nyt.

Muutaman kommervenkin avulla käyttäjät voivat jo nyt siirtyä uudistuneen Facebookin pariin ja matkata ajassa taaksepäin uuden Aikajana-ominaisuuden myötä. Profiilisivun uusi ulkoasu on aikaisempaa verkkolehtimäisempi, mikä onkin uudistuksista näkyvin.

Eniten innostusta on kuitenkin saanut aikaan uusi Aikajana-palvelu, jossa Facebook listaa elämäsi aikajärjestykseen kuvineen päivineen. Uudistus on pitkästä aikaa ensimmäinen, jota käyttäjät ovat lähes varauksettomasti kehuneet onnistuneeksi. Uudistukset voi ottaa käyttöön Facebookin kehittäjä-osion kautta. Yllä olevassa videossa kerrotaan tarkemmin kuinka käyttöönotto onnistuu.