Koulutyttö putosi kuolemaan – yritti kiivetä teinipojan hotellihuoneeseen

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaistenkin suosimalla Mallorcan lomasaarella sijaitsevassa Magalufissa tapahtui viime vuonna traaginen onnettomuus, jossa 17-vuotias englantilainen koulutyttö menehtyi pudottuaan hotellin ilmastointikuiluun hotellin seitsemän kerroksen korkeudelta.

Tyttö oli ystäviensä kanssa Mallorcalla juhlimassa koulujen päättäjäisiä ja loman alkamista. Nyt tapauksen poliisitutkimukset ovat valmistuneet, ja brittilehtien mukaan tyttö putosi yrittäessään kiivetä teinipojan hotellihuoneeseen.

Tyttö oli tavannut illan aikana 18-vuotiaan pojan, jonka kanssa oli siirtynyt pojan hotellille. Hotelli ei kuitenkaan päästä sisään muita kuin hotellin asukkaita, joten tyttö yritti päästä pojan huoneeseen ulkokautta kiipeämällä. Tyttö huomasi avonaisen ikkunan, jonka hän oletti olevan pääsy sisään hotelliin. Se oli kuitenkin aukko syvään ilmastointikuiluun, jonne tyttö putosi saaden kuolettavat vammat.