Todellinen teräsmies: Miehellä päässä yhdeksän metallilevyä – katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Onnettomuuksissa loukkaantuneita on jo vuosikymmenien ajan kursittu kokoon erilaisilla metallilevyillä ja -nauloilla. Nyt Britanniasta löytyy todellinen teräsmies, joka aiheuttanee hämmennystä myös lentokenttien turvatarkastuksissa. Hänellä on nimittäin päässään peräti yhdeksän metallilevyä.

42-vuotias teräsmies Stuart Bentleyllä on ikävä tausta, sillä hän loukkaantui helmikuussa vakavasti pahoinpitelyssä. Mies oli suojellut kotikadullaan 17-vuotiasta tytärtään, kun tytärtä ahdistellut miesjoukko kävi hänen kimppuunsa kohtalokkain seurauksin. Miehet potkivat häntä ja lisäksi löivät surmaamistarkoituksessa metalliputkella takaraivoon.

Kallonmurtuman saanut mies taisteli hengestään ja voitti. Tapaus oli samalla voitto myös lääkäreille, jotka tekivät kovasti työtä uhrin pään korjaamiseksi. Korjaamiseen tarvittiin yhdeksän metallilevyä. Mies kärsii edelleen muistikatkoksista, pääkivusta ja näköongelmista, mutta on yhä hengissä ja voi viettää aikaansa perheen kanssa. Hän selvisi pahoinpitelystä ilman aivovammaa. Mies omistaa huonekalualan yrityksen. Poliisi sai tekijät kiinni, mutta he selvisivät ilman syytettä, koska näyttö ei poliisin mukaan ollut riittävä oikeudenkäyntiin.