Suomalaisnuoret: Tässä ovat Suomen epäaidoimmat julkkikset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille nuorille on teetetty Hartwall Jaffa Sauman toimesta kysely, jossa selvitettiin heidän mielipiteitään suomalaisista julkkistähdistä. Kyselyssä selvitettiin samalla myös mielipiteitä julkkisten aitoudesta ja itsetunnosta.

Kun nuoria pyydettiin arvioimaan, kenellä julkisuuden henkilöistä on hyvä itsetunto, nousivat listan kärkeen Tarja Halonen, Anna Abreu ja Duudson-Jarppi. Vähiten itsetuntopisteitä annettiin Suvi Koposelle, Kalle Palanderille ja poptähti Pojulle. Hieman yllättäen vähiten itsetuntopisteitä saaneiden joukossa olivat esimerkiksi Sauli Koskinen, Chisu ja Pamela Tola.

Johanna Tukiainen nousi puolestaan ykköseksi kysyttäessä kuka julkkis on vähiten aito julkkis. Tuksun lisäksi aitouslistan häntäpäässä listalla olivat myös muiden muassa Suvi Koponen, Kalle Palander, Poju, Petri Nygård, Pamela Tola, Ville Valo ja Heikki Paasonen. Suomen aidoimmat julkkikset olivat nuorten mielestä Tarja Halonen, Antti Tuisku, Jani Toivola, Kiira Korpi, Mikko Koivu, Vappu Pimiä, Duudson-Jarppi, Anna Abreu, Timo Soini ja Alexander Stubb.